Koesafari

Varend in een luxe sloep verkent u de prachtige rivier de Vecht. Onderweg gaat u aan wal en ontdekt u per Koesafari het Vechtdal. U komt oog in oog te staan met zeldzame brandrode runderen. Dit zijn de ingrediënten voor een gevarieerd en geslaagd dagje uit!

Sloepje varen en koetje kijken
Varen in een luxe sloep, op Koesafari in het prachtige natuurgebied aan de rivier de Vecht en lunchen in het gezellige Ommen.

We beginnen ontspannen met een kopje koffie/thee en boerencake bij Rederij Peters te Ommen. Na even gezellig te hebben bijgepraat ontvangt u een gedegen uitleg over het varen met de luxe sloepen. U vaart op uw gemak stroomafwaarts richting het natuurgebied waar de Brandrode Vechtdal runderen verblijven. Onderweg geniet u van de prachtige natuur van het Vechtdal.

Aan de oever van de Vecht staat Simone klaar om u te verwelkomen, om u voor te bereiden op de Koesafari. Durft u de uitdaging aan?

Na de Koesafari vaart u per sloep weer terug naar Ommen. Hier geniet u van een heerlijke Vechtdallunch bij Brasserie Tante Pos.

Let op: dit arrangement is vanaf 10 personen en start op een vaste tijd, namelijk 10:00. Het arrangement duurt ongeveer vier uur in totaal.

NEEM CONTACT OP >

Inbegrepen in dit arrangement

  • Ontvangst met koffie of thee met een boerencake

  • Sloepentocht (60 minuten)

  • Koesafari

  • Vechtdallunch

  • Optioneel: na de lunch een stadswandeling door Ommen (€3,50 p.p.)

Prijs van dit arrangement

€47,50 p.p. (kindertarief t/m 12 jaar: €32,50)